canada goose outlet

Top Gun kom ud i 1986, og (af grunde, som jeg nok skal udspørge dem om) mine forældre mente, det var en helt acceptabel film at vise en 4 år gammel. Før jeg var selv i stand til at binde mine sko, jeg vidste præcis, hvad jeg ønskede at gøre, da jeg voksede op.

Det er sådan jeg likvideres tilbringer det meste af det sidste årti uddannelse og fører F / A 18 Super Hornet.

Hvad? Skubber er hvad dræbt Goose! Selvfølgelig Top Gun advarede dig om vold af en mislykket udstødning! Hvor vover du underkende en biograf klassiker, sir jeg vælger dig. See her, hvad er alt dette, så?

Hold disse cinephile pistoler i bæltet, fordi vi ikke taler om mislykkede udslyngninger her: Selv når det går perfekt, udslyngninger er som at få kantsten trampede af en vind gud.

Når du trækker udslyngning håndtag, en række ting til at ske hurtigt efter hinanden. Den første er, at eksplosive bolte og / eller sprængsnor aktivere at blæse forruden (eller baldakin) fra hinanden. Samtidig, stropper omkring dine ben trække dine fødder til sædet, så dine ben ikke er revet af ved knæene. Dernæst en raket under sædet (ikke en eufemisme her en ærlig over for Gud raket) lyser ud og skyder dig op til 200 fod i luften, at udsætte dig til, i ekstreme tilfælde, opad på 20 Gs. For reference, 20 Gs, en gennemsnitlig fyr nu vejer så meget som en fuld størrelse sedan. Hele denne proces tager omkring 0,1 sekunder. Når du er fri af strålen, dit sæde adskiller fra dig og åbner automatisk din faldskærm, en praktisk funktion i betragtning af at der er en god chance for du vil blive slået bevidstløs fra chokket over skubbe.

De gik igennem en masse killinger før de regnede med, at én ud.

Bare ved at trække i udslyngning håndtag, der er en 1 i 10 chance vil du ikke overleve. Og selv når sekvensen går perfekt, vil du sandsynligvis lider nogle ret store skader. Da du typisk flyver når du skubber, det betyder så snart du rydde cockpittet, er du mødt af flere hundrede mil i timen vinde, der kan sende dine arme og ben flagrende muntert i vinden som en af ​​dem, skøre oppustelige dans dudes kun du er lavet af kød, og dine knogler pause i processen. Det er ikke usædvanligt, at en pilot til at lide karriere slutter skader fra udslyngning: Omkring en tredjedel af piloter, der udmunder lider kompressionsfrakturer til deres ryg. Det er typisk for en pilot til at være en tomme eller to kortere efter skubbe. Det er rigtigt: Der er en gør mig kortere håndtag i din jet. Måske yndig lille Maverick lige skubbet et par for mange gange? D’awwwww, se på ham dressing som en stor dreng!

Kara Hultgreen, den første kvindelige jagerpilot i Søværnet, døde af en udkastning uheld. Hun kom i at lande og mistede en motor på hendes F 14, der begyndte at rulle til siden ukontrollabelt. Hun trak udslyngning håndtag, men F 14 er en to personers, så bagsædet skubbet først og piloten fulgte et splitsekund senere. Fyren i ryggen skubbet sidelæns og overlevede, men med den tid, Hultgreen sæde fyret, havde Tomcat rullede hovedet, og hun skubbet ud lige ned i vandet og dræbte hende med det samme.

Selvfølgelig, så cool som det er, det ville ikke rigtig være værd at nævne, hvis der ikke var nogle chance for det dræbe dig. Når fly er lanceret fra et luftfartsselskab, din vægt skal være præcist indtastes for at sørge for, at katten har nok kraft til at få dig op i fart. Hvis din vægt er fejlrapporteres somebody fedt fingre indtaste data eller katapult lider en funktionsfejl, kan du ende med en kold kat skud.

Det er langtfra så yndig som det lyder: En kold kat skud er, når du kommer til slutningen af ​​dækket, og du er stadig under din stall hastighed, hvilket betyder, at dine vinger kan ikke generere nok lift til at holde dig i luften. Hvis du er kun et par knob under stall, kan dine motorer har strøm nok til at få dig i gang, før du rammer vandet. Enhver langsommere end det, og din eneste valg er at skubbe. Og selv hvis tingene går perfekt, kan du stadig lide freak hændelser som denne fyr, som fik lanceret direkte ind i en enorm bølge bryder over stævnen (og forbavsende, formået at holde det i luften).

Og da hvad der går op, skal komme ned, de fine ingeniører på Acme måtte finde ud af en måde at tage et fly, der normalt har brug for en mile lang landingsbane til at lande og stoppe det i kun 700 fod. Deres svar var at sætte en kæmpe krog på bagsiden og strække nogle ledninger på tværs af dækket.

Millioner af dollars og de fineste hjerner Amerika havde at tilbyde.

Nu vil søværnet ikke være en meget effektiv kampstyrke, hvis de lader små ting som regn eller mørkets frembrud eller nul sigtbarhed stoppe dem. Så store som bærere er, havet er stadig større, så båden bevæger sig med bølgerne. Fordi transportøren dæk er vinklet, er din minimal mål ikke blot bevæger sig væk fra dig, men også glider langsomt til højre, når du kommer i at lande. Prøv nu at ramme et mål, der er pitching op og ned 30 fod hver få sekunder. For ekstra sjov, så prøv at lande på en pitching dæk natten. Eller måske lander i en sandstorm, hvor luftfartsselskabet kommer truende ud af dis et splitsekund, før du rører ned og dit liv er i hænderne på en kede Boeing programmør, der aldrig fløjet en dag i hans eller hendes liv.

Gas er altid en bekymring.http://www.dcanadagooseonline.top/ Jagerfly er grådige gas sugende firebeasts, og det er dit job at holde hog fodret. Selvom strålen har interne brændstoftanke i skroget og vinger, vil du som regel være lastet eksterne brændstoftanke, ofte opvejer hvad du bærer i våben.

Naval luftfart: drejning dinosaurer i støj siden 1911.

Da det ikke er meget praktisk at have til at lande hvert par timer bare for at gas op, krigere har evnen til at udføre midair tankning. Det er den anden mest vanskelige ting, vi gør, og kan bedst beskrives som en årsag midair kollision så langsomt som muligt.

For helvede, vil du bare sætte mere end 10 bukke i tanken ?!

Alt afhænger af, hvor tankskibet er. Den gennemsnitlige OEF mission involveret tre ture til et tankskib, at få gas om hver time. Længere missioner kræver flere ture, så efter seks timer for at flyve, du stadig nødt til at mønstre den koncentration er nødvendig for at tank og derefter sikkert fælde (det er luftfartsselskabet baseret flyet limbo vi lige talte om) natten. Store tankskibe er nødt til at tanke op snesevis af fly, så det er ikke så simpelt som bare at fylde op hver gang du passerer en. Det er heller ikke ualmindeligt at modtage mindre end du var planlagt til. Når dette sker, er du nødt til enten jagte andre tankskibe at gøre op for det eller justere din mission. Tankers kan også undlade at lancere eller bryde under flyvning, efterlader dig høj og tør, så du altid nødt til at vide, hvor den nærmeste flyveplads er, og den mindste mængde brændstof, du har brug for at komme dertil.

Omkring båden, hvis en pilot ikke fange ledningen på landing flere gange i træk, er han sendt til tankskibet at få nok gas til at give ham et par mere passerer. Hvis dette ikke virker, og ingen flyvepladser er i nærheden (i midten af ​​havet og alle), så flere tankskibe skal lanceret for at imødekomme behovet. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så er du bare prøve at finde en høflig sted at gå ned.